Sergio Perez, Belcika'daki ilk gunun ardından aractan son derece memnun olduğunu soyledi. Bu hafta Racing Point Force India adı altında ilk yarışına cıkan Sergio Perez, ilk antrenman seansında 1:46.169'la dokuzuncu, ikinci seansta ise 1:44.662 ile yedinci en hızlı isim oldu. Toplamda 48 tur atan Meksikalı surucunun performansı son derece dikkat cekiciydi. Perez, seansın ardından yaptığı acıklamada bu yılki en iyi cuma gununu gecirdiklerini soyledi. "Seans bence son derece gucluydu. Geri donduğumuze gercekten cok sevindim. Bir aradan sonra suruş hissinin nasıl bir şey olduğunu unutmaya başlıyorsunuz." "Eau Rouge'a ilk kez cıktığımda gercekten cok heyecanlandım, burada eğlenebileceğiniz cok fazla şey var." "Bence burada son derece rekabetciyiz ve muhtemelen sezonun en iyi cuma gununu geride bıraktık. Yarın icin gercekten umutluyum. Yarış icin sabırsızlanıyorum." "Cumartesi icin en iyisini almamız gerekiyor, bunu yapmak zorundayız ve hedefimiz tam olarak bu olacak." "Bugun aracta gercekten iyi hissettim ve denge memnuniyet vericiydi. Muhtemelen yıl boyunca sahip olduğumuz en iyi dengeydi. Hava şartları bir kenara bırakırsak, guclu bir hafta sonu gecirmek icin buyuk bir potansiyelimiz var." "Bu pisti seviyorum ve aradan sonraki ilk yarışımız olduğu icin mutluyum. Dediğim gibi mutluyum, aractan ve dengeden memnunum. Bence guclu bir hafta sonu bizi bekliyor olacak." MOTORSPORT