Sauber'den Marcus Ericsson ve Charles Leclerc, Belcika GP icin umutlu konuştular. Charles Leclerc, birinci antrenman turlarında 1:46.554'le en hızlı 13. zamanı yaparken, ikinci seansta 1:45.622 ile 10. en hızlı isim olmayı başardı. Diğer tarafta Marcus Ericsson ilk seansta 1:46.557 yapıp 14. olurken, ikinci seansta 1:45.537 yaptı ve dokuzuncu en hızlı isim oldu. Şimdiye kadar guclu bir performans ortaya koyan Ericsson, hafta sonuna yaptığı başlangıctan memnun olduğunu soyledi. "Yaz tatilinin ardından araca gecmek guzeldi ve bunu boylesi bir pistte yapmak daha da guzel oldu." "Bizim icin sorunsuz bir gundu. Planladığımız programı tamamladık ve aracta iyi hissettim. Farklı ayarlar denedik ve hafta sonunun geri kalanı icin hangi yone gitmemiz gerektiğine karar vermek icin bu gece verileri analiz edeceğiz." "Rekabetciyiz ve hem yarın hem de pazar gunu mucadelenin icinde kalacağımızdan eminim." Leclerc de hafta sonu icin olumlu konuştu. "Bizim icin son derece olumlu bir gundu. Arac iyi hissettiriyordu ve her iki seansı da ilk on icerisinde tamamladığımız icin mutluyum." "Cumartesiye kadar yapmamız gereken işler var. Bu gece yarına kadar iyi bir adım atmaya calışacağız. " "Yaz arasının ardından araca donmek guzeldi. Şimdi araca yeniden donmeyi sabırsızlıkla bekliyorum." MOTORSPORT