Haas'tan Romain Grosjean ve Kevin Magnussen, cumartesi gunu daha guclu olmayı hedeflediklerini soylediler. Romain Grosjean, 20 tur attığı ilk antrenman seansını 1:46.387 ile 12. sırada tamamlarken, ikinci seansı 1:45.817 ile yine 12. sırada tamamladı. Kevin Magnussen ilk seansta 1:47.012 ile ancak 17. olabilirken, ikinci seansta 1:46.078 yaptı ve 14. sırada kendisine yer buldu. Fransız Grosjean şimdiye kadar yeterli hıza sahip olmadıklarını duşunuyor. "Tutarlıydık ama istediğimiz kadar hızlı değildik. Bu yuzden yapılması gereken cok fazla iş var. Sıralama turları icin daha guclu olmamız gerekiyor." "Yarış tempomuz biraz daha iyi ve bu biraz cesaret verici. Ayrıca yeniden Spa'da olmak harika. Bu pistte suruş yapmak cok guzel. Bugun yağmur beklemiştik ama yağmadı, bu yuzden iyi bir gun oldu." "Ara vermek ve ailemle vakit gecirmek guzeldi. Ama araca geri donmek de guzeldi. Ozlemiştim." Magussen de cumartesi gunu daha fazlasını yapmalarını bekliyor. "Tekrar araca geri donmek ve Belcika'da piste cıkmak guzeldi. Aracı surmek cok eğlenceliydi, ama umduğumuz kadar iyi bir gun olmadı." "Yapacak cok işimiz var fakat cok da kotu gorunmuyor. Bence yarın bunu telafi edebiliriz. Adım adım ilerlemeli ve neler yapabileceğimizi gormeliyiz." "Burada birkac yeni parcamız var ve daha fazlasını yapabiliriz. Cumartesi gunu neler olacağını goreceğiz." MOTORSPORT
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- F1/Haas, cumartesi gunu daha guclu olmayı bekliyor