Esteban Ocon, Belcika'daki ilk gunun ardından Force India'nın sıralamalarda son bolume kalabilecek hıza sahip olduğunu duşunuyor. İlk antrenman seansında 1:45.786 yaparak en hızlı yedinci isim olmayı başaran Esteban Ocon, aynı performansı ikinci bolumde gosteremedi ve 1:45.935'le 13. oldu. Fransız surucu genel olarak trafikten yakındı ve temiz bir tur atmakta zorlandı. Seans sonrasında yaptığı acıklamada 13.luğun gerceği yansıtmadığını soyledi. Ocon, "Bence iyi bir gun oldu. Kendimizi yenilenmiş hissediyoruz ve şimdiye kadar rekabetci bir aracımız vardı." "İlk seansta yedinci olmayı başardım, ikinci seansta Sergio yedinci olmayı başardı. Bu sağlam bir iş yaptığımızı gosteriyor. Cuma gununden oldukca memnunum, bence takım olarak mutlu olabiliriz. Umarım bunu devam ettiririz." "Şimdiye kadar iyi bir temele sahip olduğumuzu gorebiliyoruz ama bunu devam ettirmek daha onemli." "İkinci seanstaki sonuc farklı olabilir ama tum seansı neredeyse aynı lastikle gecirdim. Kendi programımız vardı." "Aracın hızını bana gore değil, Sergio'ya gore değerlendirmeliyiz." "Oğleden sonra farklı bir yone gittik fakat calışmadı. Ama bana sorarsanız bugun iyi bir ilerleme kaydettik ve bence sıralamalarda ucuncu bolum icin savaşabiliriz." Yeni bir takımla ilk gununu geciriyormuş gibi mi hissettiği sorusuna, "Hayır! (guluyor) Tum insanlar aynı. Ama gecmişteki stresli havanın yerini mutluluğa bırakması iyi oldu. Takım cok calışıyor ve savaşmaya devam etmemiz harika." Ocon'un Monza'da McLaren'a gececeği ve Fernando Alonso'nun takım arkadaşı olacağı soyleniyor. Bu yıl cifte dunya şampiyonunun takım arkadaşı olmayı duşunup duşunmediği sorusuna, "Bu konu hakkında yorum yapmayacağım! Gelecekte beni neyin beklediğini bilmiyorum. Şu anda Force India icin yarışıyorum ve benim icin değişen hicbir şey yok!" yanıtını verdi. MOTORSPORT
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- F1/Ocon: Force India ucuncu bolume kalabilir