LCR Honda surucusu Cal Crutchlow yaptığı acıklamada Japon ureticiyle yaptığı yeni anlaşmanın, MotoGP'deki son anlaşması olabileceğini soyledi. 32 yaşındaki LCR surucusu Crutchlow, gectiğimiz gunlerde yaptığı acıklamayla birlikte Japon uretici Honda ile olan anlaşmasını 2020 yılı sonuna kadar uzattığını acıklamıştı. Honda ile olan anlaşmayla birlikte 3 kez MotoGP galibi İngiliz surucu, Japon ureticiden daha fazla destek alacak ancak 2020 sonrası icin surucu pazarında buyuk bir rol almayacağını duşunuyor. "Eminim haberlerde yine ismim fazlasıyla donecektir ama bunun son sozleşmem olacağını biliyorum." "Cunku... Sonsuza dek yarışamam." "Ancak dediğim gibi, her zaman olduğu gibi bir şeyler değişebilir." "Bu, yarış kazanıyorsam devam edeceğim veya kazanamıyorsam da hemen bırakacağım anlamına gelmesin. Bazı şeyler olabilir ama ben kızımı okula goturmek gibi şeyler de yapmak istiyorum." "Pistlerde daha fazlasını yapmaya gerek yok. Yatırımlarımı zaten yaptım ve bu yuzden bırakmam kolay olacaktır." "Ancak hÂl yaptığım şeyi seviyorum ve her zaman dediğim gibi, bu işten sıkılırsam ve onu sevmemeye başlarsam da yapmak icin zorlamayacağım." 32 yaşındaki LCR surucusu Crutchlow, gectiğimiz gunlerde yaptığı acıklamayla birlikte Japon uretici Honda ile olan anlaşmasını 2020 yılı sonuna kadar uzattığını acıklamıştı. Honda ile olan anlaşmayla birlikte 3 kez MotoGP galibi İngiliz surucu, Japon ureticiden daha fazla destek alacak ancak 2020 sonrası icin surucu pazarında buyuk bir rol almayacağını duşunuyor. "Eminim haberlerde yine ismim fazlasıyla donecektir ama bunun son sozleşmem olacağını biliyorum." "Cunku... Sonsuza dek yarışamam." "Ancak dediğim gibi, her zaman olduğu gibi bir şeyler değişebilir." "Bu, yarış kazanıyorsam devam edeceğim veya kazanamıyorsam da hemen bırakacağım anlamına gelmesin. Bazı şeyler olabilir ama ben kızımı okula goturmek gibi şeyler de yapmak istiyorum." "Pistlerde daha fazlasını yapmaya gerek yok. Yatırımlarımı zaten yaptım ve bu yuzden bırakmam kolay olacaktır." "Ancak hÂl yaptığım şeyi seviyorum ve her zaman dediğim gibi, bu işten sıkılırsam ve onu sevmemeye başlarsam da yapmak icin zorlamayacağım." MOTORSPORT