Stoffel Vandoorne, son sırada tamamladığı sıralama turlarının ardından uzgun olduğunu ama elinden gelen her şeyi yaptığını soyledi. Hafta sonu boyunca son sırada yer alan Stoffel Vandoorne, sıralama turlarının ilk bolumunde yine son sırada yer aldı ve elenmekten kurtulamadı. Bu yıl bir kez daha en geride kalan Vandoorne, cuma gunu yaşadığı sorunların ardından McLaren'dan sorunsuz bir arac istemişti. Seans boyunca aracı surmenin zor olduğunu soyleyen Belcikalı pilot, iyi bir sonuc almasının imkansız olduğunu soyledi. Vandoorne, "Aslına bakarsanız aracın hızı ve sonuc pek cok şeyi acıklıyor." "Neredeyse butun seanslarda son sıradaydım. Bu hafta sonu ne kadar sorun yaşadığımızı size anlatamam. Cok fazla, gercekten cok fazla." "Şimdi son sıradayım ve bunun surpriz olduğunu soyleyemem. Bulunduğumuz yer burası." "Fernando şampiyon olabileceğini kanıtladı ve şampiyon da oldu. Ama ona bakarsanız benden cok da uzakta değil. Benden cok onde değil. Daha fazlası gercekten mumkun değil." "Burası benim ev yarışım, Belcika, elimden gelen her şeyi yaptım ama rekabetci bir aracım yok. İlginc bir mucadele sunacak aracım yok. Bu tabii ki utanc verici." "Sadece uzgunum." dedi. MOTORSPORT