Renault'dan Carlos Sainz, sıralama turlarında yaşanan sorunların ardından aracta buyuk değişiklikler yapmayı ve bundan oturu yarışa pit yolundan başlamayı değerlendiriyor. Sainz, ilk bolumde arac dengesinin yeterince iyi olmamasından oturu 16. sırada yer aldı ve boylelikle bir sonraki seansa kalamadı. Buna karşılık takım arkadaşı Nico Hulkenberg ve Valtteri Bottas'ın grid cezasıyla yarışa 14. sıradan başlayacak. Sainz henuz sorunları sebebini tam olarak bulamadıklarını soyledi. "Henuz neler olduğunu bilmiyoruz. Acık şekilde gorebilir ki, bu arac ucuncu seansın sonuna kadar surduğum araca hic benzemiyor. Şahsen o zaman, onuncu ya da 11. en hızlı arac olduğumuzu duşunuyordum." "Sıralama turları icin iyimser bir pozisyondaydık. İlk altı ya da yedi virajın ardından aracın hafta sonu boyunca sahip olduğum dengeye sahip olmadığını hissettim. Cok fazla arkadan kayma vardık. İstikrarsızdı, her turda aracta kopma vardı. Gercekten cok dağınıtıktı. İyi bir tur atmak zordu." "İkinci denememde daha iyi olmasını bekledim ama aslında durum daha da kotu hale geldi. Yani durumu analiz ediyoruz." Motorsport.com'a konuşan Sainz, takımın ayar değişiklik yapması halinde yarışa pit yolundan başlamayı duşunup duşunmeyeceği sorusuna, "Belki de, bunu goruşuyoruz. Araştırmaya devam ediyoruz." yanıtını verdi. Aracta bir şeylerin kırılmış olma ihtimalini değerlendiren Sainz, "Bunu inceliyoruz. Şahsen şu an bir şey soylemenin cok zor olduğunu duşunuyorum." "Bildiğim tek bir şey var, o da aracın hafta sonunun geri kalan kısmıyla hicbir ilgisinin olmadığı. Boyle bir şeyle, her turda daha iyisini yapmak zorunda olduğunuz Q1'de karşılaşınca durum cok zor oluyor." dedi. Sainz, ozellikle cuma gunu denediği ve iyi calıştığına inandığı yeni tabandan faydalanamadığı icin uzgun. "Dun gercekten olumlu bir adım attığımızı hissettim, bugun sahip olduğumuz dengeyle aynı şeyi soylemem imkansız. Ama dun tabanı kullanmaya başladığımda, hem kısa hem de uzun suruşler gercekten umut vericiydi." "Bu yuzden bugun yaşananlar son derece siniri bozucu gorunuyor. Bu sabah yumuşak lastikle attığım turla super yumuşak lastiğe cok yakındım. Belki de super yumuşak lastiğe tam olarak adapte olamadık ya da belki aracla ilgili bir şeydi." MOTORSPORT