Romain Grosjean, Belcika GP sıralama turlarını beşinci sırada tamamladığı icin mutlu olduğunu soyledi. Spa-Francorchamps'ta başarılı sonuclara imza atan Romain Grosjean, sıralama turlarında harika bir performansla beşinci olmayı başardı. Red Bull suruculerinin yanı sıra Kimi Raikkonen'i de gecmeyi başaran Haas pilotu, yarışa Force India suruculerinin hemen ardından başlayacak. "Bugun bizim icin gercekten zordu fakat iyi bir performans gosterdik ve uc buyuk takımın bazı pilotlarını gecerken harika bir iş yaptık." "İlk beşte iki Fransız var ve bu harika! Bizim icin şaşırtıcı birseans oldu. Sonunda yağmur geldi ve Budapeşte'de olduğu gibi ne bekleyeceğimi bilmiyorum. Ama sonunda iyi bir iş yaptık." "Koşullar herkes icin cok zordu. İyi olan şey aracın kuru zeminde de cok hızlı olmasıydı. İyi bir aracımız var ve iyi bir yarış temposuna sahibiz." "Eau Rouge tehlikeli ama her zaman eğlenceliydi. Pistte suruş yapmanın zor olduğunu soylemem gerekiyor, bazı yerler kuruydu ve bazı yerler ıslaktı. Ama sonuctan memnun kaldık." "Ferrari'nin guc unitesi hakkında konuşmak istemiyorum cok iyi, ama en buyuk farkı şasi yaratıyor." "İyi bir pozisyondayız hatta cok iyi bir yerdeyiz. Ama yarın Ferrari ve Red Bull bizi gececek. Force India ile cok yakın bir mucadele olacak. Zor koşullarda iyi calışan bir aracımız var, onların da oyle. Bence harika bir yarış bizi bekliyor." Kevin Magnussen ise yarışa dokuzuncu sıradan başlayacak. "Son seans son derece gergindi. Boyle şartlarda her zaman iyi sonuclar alma şansınız vardır ama hata yapma şansınız da vardır. Benim icin olan şey ikincisiydi. Sonucun lehimize olmaması biraz can sıkıcı." "Ne olursa olsun en kotu arac bizde değildi. İlk iki seansta istikrarlı şekilde ilk ondaydık ve gelişmeyi başardık. VF-18'imiz cok hızlı ve bu yuzden ilginc bir yarış bizi bekliyor." MOTORSPORT
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- F1/Grosjean, surpriz beşincilikten memnun