Arrivabene: “Test Şampiyonluğunu Onemsemiyorum”
Spor Haberleri0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Arrivabene: “Test Şampiyonluğunu Onemsemiyorum”
-
18-10-2019, 00:03:57Ferrari’nin yeni takım patronu Maurizio Arrivabene, kış testlerindeki umut verici performanslarına rağmen 2015 sezonu icin hedeflerini yenilemediklerini soyledi. Arrivabene daha onceki acıklamalarında yeni sezonda en az 2 galibiyet hedeflediklerini soylemişti. Ferrari şu ana kadar testlerde hızlı turlar atınca bir anda umutlar yeşermeye başladı. Arrivabene “Kış şampiyonluğuna inanmıyorum. Gecen seneye gore bazı gelişmeler oldu, bu acık ancak size şampiyonluk mucadelesi vereceğimizi soyleyemem.” “Rakiplerimizi, ozellikle de Mercedes’i yeneceğimizi soyleyecek kadar kendimi kaybetmedim. Ayaklarım hala yere basıyor. Gelişime bakıyoruz. Tum takım birlikte daha iyi calışıyor ve takım icerisindeki ruh iyi. Bu benim icin cok, cok onemli.” “Hedefimiz hala aynı. 2 yarıştan fazla kazanırsak bu iyiden de iyi olur. 3 ya da 4 yarış kazanırsak mukemmel olur.” “Pilotlar her yarışı kazanmak istiyorlar ve bu onların işi. Bunun icin para alıyorlar. Bense ayaklarımı yerde tutup gercekci olmak istiyorum.” dedi. Trf1 __________________