Felipe Massa, yeni Williams FW37’nin gecen yılki araca gore cok daha guclu olduğunu soyledi. Brezilyalı pilot gun boyunca 87 tur attı ve Ricciardo’nun derecesinden 0.098 saniye daha yavaştı. Testlerin ardından soruları cevaplayan Brezilyalı pilot “Olumlu hissediyorum. Cunku gecen yıl cok guclu olmadığımız bolgelerde bu yıl gelişim kaydettiğimizi hissediyorum” “Arac iyi davranıyor ama diğer takımlar ile karşılaştırdığımızda nerede olduğumuzu soylemek icin henuz erken. Bu yuzden zorlamaya devam etmeliyiz” “Avustralya’da kullanmak uzere bircok yeni parca test ediyoruz ve hala adım adım aracı anlamaya calışıyoruz. Aracı tamamen anladığımızda o zaman diğerlerine gore nerede olduğumuza bakabiliriz” dedi. Brezilyalı pilot diğer takımlarla kıyaslama yapmak icin henuz erken olduğunu duşunuyor. “Arac iyi bir potansiyele sahip. Ama herkes aynı yakıt ve lastiklerle calışırsa o zaman nerde olduğumuzu gorebiliriz. İşte o zaman derecelere baktığımızda kıyaslama yapabiliriz.” “Avustralya’ya gittiğimizde nerede olduğumuzu anlayacağız. Olumlu yonde gittiğimizi duşunuyorum, cunku gelişmeler o yonde” dedi. Trf1 __________________