Ferrari’nin Yeni Takım Patronu Maurizio Arrivabene, 2015 Formula 1 sezonunda yepyeni ve daha mutlu bir Kimi Raikkonen olacağını soyledi. Gecen sene Ferrari’ye donen Raikkonen, Formula 1’deki en kotu donemini gecirdi. Surekli olarak takım arkadaşının arkasında kalan Raikkonen’in en iyi derecesi Belcika’daki dordunculuk olmuştu. Ozellikle aracının on tarafından şikayet eden Raikkonen bu seneki testlerde cok umutlu acıklamalar yapıyor. Bu konuya değinen Arrivabene “Gecen sene sorunları vardı. Sorun yaşıyordu cunku aracını, ozellikle on tarafını hissetmiyordu.” “Kimi’nin stiline uygun bir arac değildi. Bugunlerde aracta iyi hissettiğini gosteriyor ve guluyor.” “Bu cok, cok tuhaf bir şey.” dedi. Arrivabene, Kimi’nin garajdaki tavırlarında da değişiklik olduğunu soyledi. “Kimi yerdeydi ve aracta bir şeyler ayarlamaya calışıyordu.” “Ona ne yaptığını sordum. Bana “mekanikerdim.” dedi.” “Takımdaki atmosfer boyle. Etrafındaki herkes ona baktığında ve onun konuştuğunu duyduğunda şaşırıyor.” “Onun hasta olduğunu duşundum ancak oyle değildi. Sadece tutkusu ortadaydı ve bu sene Kimi seviyesini gosterebilir.” “Kimi cok motive olmuş durumda. Yeni takım arkadaşı Seb ile cok iyi anlaşıyor ve bu harika.” dedi. trf1