Fernando Alonso kazalarının ardından Nico Hulkenberg'in frenlemede o hatayı nasıl yaptığını anlayamadığını soyledi. Alonso'nun aracı, Hulkenberg ona carpınca Sauber'in uzerinden ucmuştu. Hulkenberg fren noktasını kacırmıştı. 2012'de Grosjean'ın kazasını hatırlatan kazadan sonra Alonso Hulkenberg'in yaptığı şeye şaşırdığını soyledi. "Yine fren noktasının kacırıldığını gorduk. En son Romain bunu yaptığında 1 yarış ceza almıştı. Bu sefer ne olacağını goreceğiz." "Fren noktasını bu kadar buyuk bir farkla nasıl kacırdığını anlamak mumkun değil. Virajı alamayacak kadar buyuk bir hızla geliyordu." Leclerc'in aracından alınan goruntuler, Alonso'nun aracının onun halo'suna carptığını gosterdi, Alonso halo'yu ovdu. "Charles dahil herkesin iyi olması tek pozitif durum. Onun aracının ustunden uctum ve halo olması iyi oldu." "Tekrar izleyince halo'nun ona yardım ettiğini gordum. Halo olduğu icin mutluyum. Onun iyi bir şey olduğunu kanıtlamamıza gerek yok." Alonso ve Hulkenberg, yarıştan sonra kazayla ilgili komiserlerle goruşecek. MOTORSPORT
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- F1/Alonso: Hulkenberg nasıl boyle bir hata yaptı anlamadım