Belcika'da yarışa ilk sıradan başlayan ancak ilk turda Vettel'e gecilen Hamilton, Vettel'in onlardan hızlı olduğunu soyledi. Belcika yarışında ikinci olarak podyuma cıkan Lewis Hamilton, Vettel'in Mercedes'ten hızlı olduğunu itiraf etti. Hamilton "Sebastian'a tebrikler! Elimizden gelen her şeyi yaptık, yarış boyunca elimdeki tum gucu kullandım, ama olmadı. Yine de iyi bir hafta sonu oldu." "Duzlukte benden ondeydi. İnanılmazdı. Ferrari'yi yakalamak icin her şeyi yapmalıyız." "Yarış yeniden başladıktan sonra Sebastian'a atak yapabileceğimi duşundum, ama o yine de duzlukte bizi gececekti. Aracları o konuda cok iyi. Calışmaya devam etmeliyiz." dedi. Podyumun son basamağını elde eden Verstappen, podyuma cıktığı icin mutlu. Yarışa yedinci başlayan Hollandalı pilot, ilk turlarda iyi bir yukseliş gostererek podyuma cıktı. Bu Verstappen'in Spa'daki en iyi derecesi oldu. Verstappen "Yarışta yalnızdım, ozellikle de ilk on on iki turdan sonra etrafımda kimse kalmadı. Ama başlangıcta ondeki aracları yakalayıp gecmek zordu." "Beladan kacınmayı başardım ve sonra rahat ve yalnız bir suruş yaptım. Spa'da podyuma cıkabildiğim icin mutluyum." "Daha once bu pistte o kadar şanslı değildim ama bugunku yarıştan cok mutluyum." dedi. MOTORSPORT