Nico Hulkenberg, ilk turdaki buyuk kazanın ardından cok gec frenlediğini kabul etti. Nico Hulkenberg, gerilerden başladığı yarışta ilk virajda Fernando Alonso'ya arkadan carpmış ve buyuk bir kazayı tetiklemişti. İspanyol surucu, Hulkenberg'in temasıyla Charles Leclerc'e carptı ve bu temasta Daniel Ricciardo ve Kimi Raikkonen'in aracları da hasar gordu. Sonuc olarak bu isimlerin tamamı yarış dışı kalırken, Hulkenberg yarış sonrası yaptığı acıklamada cok gec frenlediğini kabul etti. "Aracta bir sorun yoktu. Birinci turda bu aracların aerodinamisinin ne kadar hassas olduğunu bir kez daha gormek gercekten inanılmazdı." "Onunuzde birkac arac olduğu zaman ne yol tutuş kalıyor ne başka bir şey. Frenlere bastığım anda on lastikler kilitlendi ve oylece Fernando'ya doğru uctum." "Benim acımdan sanırım frenlere biraz fazla gec bastım. Bu tabii ki sinir bozucu. Charles icin sinir bozucu, Fernando icin sinir bozucu, benim icin sinir bozucu." "Hakemlere gidip konuşacağız. Her şeyi acıklayacağım ve sonucun neler olacağını goreceğiz." MOTORSPORT
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- F1/Hulkenberg: Cok gec frenledim