Max Verstappen, yarışın ilk turunda yaşanan kaotik olaya karışmadığı icin mutlu olduğunu soyledi. Max Verstappen, yedinci sıradan başladığı yarışta başlangıcta Kimi Raikkonen, sonra da Romain Grosjean'ı gecerek Force India suruculerinin peşine takıldı. Once Esteban Ocon'u gecen genc surucu, sonrasında Sergio Perez'i gecti ve damalı bayrağı ucuncu sırada gorerek podyuma cıkmayı başardı. Kendisine destek veren buyuk bir hayran kitlesi onunde podyum goren Verstappen, sonuctan memnun olduğunu soyledi. Hollandalı surucu, ilk turda yaşanan buyuk kazaya karışmadığı icin de mutlu olduğunu ekledi. "Birinci virajda biraz karmaşa vardı ama neyse ki icerideydim, orada cılgınca bir şey yoktu!" "Birinci turda Grosjean'ı gecmeyi başardım ve bu yarışım icin iyi oldu. O zaman Force India'ları gecmek ici sabırlı olmak zorunda olduğumu biliyordum cunku onları gececek hızımız vardı." "Yine de duzluklerde cok hızlıydılar, beklediğimden biraz daha zor olduğunu kabul etmem gerekiyor." "En azından biraz daha eğlenclei oldu cunku yalnız başıma gecirdiğim bir yarıştı. Sadece surdum! Aracı test etmek onemliydi ve ne kadar zorlarsam o kadar iyiydi." "Geriye donup bakarsak Seb ve Lewis'e kıyasla cok daha yavaştık ama denge iyiydi." "Podyuma cıkmayı başardık ve bu iyi bir şey. Podyuma cıkmak her zaman ozel ve iyidir!" "Belki yağmur yağar diye duşundum ama yağmadı!" Monza'dan beklentisi sorulduğunda Verstappen ,"Saf tempo acısından Belcika'Ya kıyasla daha da kotu olmalıyız. Ama burada da gorduğumuz uzere pek cok şey yaşanabilir. Bu yuzden mucadelede olmaya calışacağız. Eğer bir şeyler olursa bundan faydalanmaya calışacağız." dedi. MOTORSPORT
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- F1/Verstappen, ilk turdaki olaya karışmadığı icin mutlu