Kimi Raikkonen ile Ozel Roportaj
Spor Haberleri0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Kimi Raikkonen ile Ozel Roportaj
-
17-10-2019, 23:56:00Formula 1’in en sempatik pilotları arasında gosterilen buz adam lakaplı Kimi Raikkonen, hayatıyla ilgili bircok merak edileni cevapladı. Soru: Cocukluk kahramanın kimdi? Raikkonen: “Herhangi bir kahramanım olmadı. Bu bana gore değil.” Soru: İzlediğin ilk yarış hangisiydi ? Raikkonen: “Yılını bilmiyorum ama Keke Rosberg suruyordu ve daha sonra Hakkinen’i yarışırken gordum. Tabi ki vatandaşlarımın bazılarının yarışta olduğunu gorunce bende ilgilendim” Soru: İlk F1 pilotu olmak istediğinde kac yaşında ve neredeydin ? Raikkonen: “Cocukken cok şey yapmak istedim. 17 yaşıma gelene ve bazı yarışlar kazanana kadar bunun mumkun olacağına inanmadım” Soru: Bir yarış aracında en buyuk kazanı ne zaman yaptın ? Raikkonen: “Sauber ile bir test sırasında. Formula 1 aracı ile ilk suruşlerimden birisiydi!” Soru: İlk kaskın ne renkti ? Raikkonen: “Beyaz” Soru: Yaşadığın ilk ev neredeydi ? Raikkonen: “Tabi ki Esspoo’da bir aile eviydi ” Soru: Okulun ilk gununde ne kadar sinirliydin ? Raikkonen: “Hatırlamıyorum. Ama okulda pek cok kez sinirlenmiştim” Soru: Şimdiye kadar yaptığın ilk yemek neydi ? Raikkonen: “Makarna sanırım. Cok karmaşıktı, emin değilim” (guluyor) Soru: Sabah yaptığın ilk şey ? Raikkonen: “Uyanmak!” Soru: Formula 1’de yarış koltuğunu kazandıktan sonra yaptığın ilk şey neydi ? Raikkonen: “Bu konuda mutlu oldum. Onceden bir test yapmıştım ve koltukta olacağımdan emin değildim. Sadece cok mutlu olmuştum” Soru: Satın aldığın ilk album neydi ? Raikkonen: “İlk Guns N’ Roses kaseti almıştım” Soru: Cocukken katıldığın ilk spor neydi ? Raikkonen: “Cok muhtemel buz hokeyi. Finlandiya’daki tum cocuklar cocukluklarında buz hokey oynamıştır. Ama benim icin oyle olmadı. Sabah erkenden eğitime gittiğim icin bırakmak zorunda kaldım” Soru: İlk romantik opucuk ne zaman oldu ? Raikkonen: “Hah! Bilmiyorum. Okulda olmalı. Bundan 20 yıl kadar once…” Soru: Ne zaman bir fan senden imza istedi ? Raikkonen: “Muhtemelen Formula Renault’taydı.” Soru: İlk şampanyayı ne zaman tattın ? Raikkonen: “Avrupa yarışıydı, kazanmıştım.” Soru: Bebekken soylediğin ilk kelime neydi? Raikkonen: “Ailem bana soyledi ama hatırlamıyorum. Hatırlama konusunda iyi değilim” Roportaj: Formula1.com Ceviri: TRF1.net __________________