Red Bull takım patronu Christian Horner, Mercedes'in 2014 yılında elde ettiği başarılar karşısında 'gercekten inanılmaz' acıklamasında bulundu.
Son dort sezonda Sebastian Vettel ile şampiyon olmayı başaran takımı bu sezon Mercedes pilotları durdurmayı başardı. Mercedes'in iki pilotu toplamda 16 kez yarış kazandı. "Mercedes ile olan fark beklediğimizden cok daha buyuktu. Sezona başlarkan eksiklerimizin olduğunu biliyorduk ama bunun ne boyutta olduğunu goremedik." "İlk olarak Mercedes'i tebrik ediyorum. Guc uniteleriyle birlikte inanılmaz bir iş yaptılar." "Renault motoru ise bu sene rekabetci bir duzeyde değildi ve her durumda kotu olduğunu duşunuyordum. Şimdi ise iki takım arasında buyuk bir performans acığı olduğu aşikar." dedi. Horner ayrıca yeniden yapılanmanın mumkun olduğunu duşunuyor ve takımın bu sezon yeni calışmalar yuruterek motor savaşında rakiplerine daha yakın olmayı umuyor. "Mercedes'in Renault'tan daha stratejik yatırım yaptığını duşunuyorum. Durumun farkına varıp Renault ile iletişime gectiğimizde ise bu yıla etki etmek icin cok gec kalınmıştı." "Ancak umarım onumuzdeki sezon buyuk bir etki yaratacaktır. Guc unitesinin daha iyi entegre olabilmesi icin Renault ile Red Bull'un birlikte calışması gerektiğini duşunuyorum." dedi.
Kaynak