Hamilton guncellemelerden memnun
Spor Haberleri0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton guncellemelerden memnun
-
17-10-2019, 23:48:59Mercedes pilotu Lewis Hamilton, takımın yaptığı guncellemelerden memnun olduğunu soyledi ve yarış hakkında goruş bildirdi. Singapur'da galibiyete ulaşan Hamilton, arac konusunda takımın guncellemelerinden memnun. "Takıma guveniyoruz. Fabrikadaki cocuklar inanılmaz bir iş yapıyorlar ve yeni guncellemelerin gelmesinden cok memnunum. Aracın yıl boyunca gelişimini gormek muthiş, cunku o aracı test eden benim. Rusya'daki herkese de teşekkur ederim, cok guzel bir yer." Lewis, sıralama turları hakkında da konuştu. "Valtteri son seansta cok iyi bir iş cıkarttı. Orta sektorde biraz zorlandım ama yarın ilk viraja kadar uzun bir yol var ve savaşacağız. Uzun bir yarış olacak." Hamilton asfalt konusunda da goruşlerini ortaya koydu. "Valtteri'nin dediğine katılıyorum. Daha once yeni asfaltta start almadık, o yuzden eski asfalta oranla biraz daha farklı olacağını duşunuyorum." "Daha iyi ya da daha kotu olup olmadığını yarışta anlayacağız." Hamilton mevcut F2 pilotlarıyla yarış yapmak hakkında "Cok da ihtiyac duymuyorum. Bana gore zaten haddinden fazla yarış yapıyoruz, o yuzden daha yavaş bir aracı surmek istemiyorum." "GP2, ya da şimdiki ismiyle F2, Formula 1 aracı surene kadar icine oturduğunuz en iyi arac." "Formula 1'de yarışmış suruculerden GP2 aracına geri donmek isteyen olacağını duşunmuyorum. Oyle birşey yapmanın herhangi bir faydası yok." "GP2 taraftarlar icin değil, genc isimlerin Formula 1'e geciş icin kendilerini kanıtladıkları bir platform. O yuzden bu konuda olumlu bir cevabım yok." dedi. Motosport __________________