Super ve Maxi grupta ilk yarışlar yapıldı
Spor Haberleri0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Super ve Maxi grupta ilk yarışlar yapıldı
-
17-10-2019, 23:47:44Intercity İstanbul Park Pisti'nde gercekleştirilen mucadelelerde, Super Grup'ta 10 pilot yarıştı. 10 tur uzerinden duzenlenen yarışı toplam 20.00.214'luk surede tamamlayan Levent Kocabıyık birinci oldu. Bu grupta 20.33.508'lik derece yapan Ahmet Mutlubaş ikinci, 20.37.109'luk derecesiyle de Fatih Ayan ucuncu oldu. Maxi Grup mucadelesi de 10 pilotun katılımıyla yine 10 tur uzerinden yapıldı. 19.01.313'luk derecesiyle Umit Ulku ilk sırayı aldı. 19.02.542'lik dereceyle Ali Ozerinc ikinci, 19.03.334'luk derecesiyle ise Ayhan Germirli ucuncu sırada yer buldu. Beşinci ayak mucadelesinde Super ve Maxi gruplardaki ilk yarışların yanı sıra Gurcistan'ın Formula Alfa ve Legends Cars yarış serilerinde ve GT serisinde sıralama turları yapıldı. Organizasyonda yarın sırasıyla GT, Legends Car yarışlarının ardından Turkiye Pist Şampiyonası'nda Super ve Maxi gruplarda ikinci yarışlar yapılacak. Gunun son yarışında Formula Alfa'da ise Gurcistan'dan gelen konuk pilotlar mucadele edecek. Formula Alfa'da yarışan 54 yaşındaki tek Turk pilot Cankat Hurmoğlu, bu yıl ilk kez katıldığı bu mucadelede amacının, bunun bir spor olduğunu gostermek ve centilmence yarışmak olduğunu ifade ederek, "Bu sene tabii ki iyi derecelerim yok. Cok başarılı değilim. Bu yarış benim icin cok yeni. Formula serisinde arac kullanmak gercekten zor. Ben de insanlara birazcık bunun yapılabilir bir şey olduğunu gostermek istedim" diye konuştu. ajanspor __________________