Felipe Massa, Mercedes’in 2015 aracının inanılmaz olduğu goruşunde. Gectiğimiz yıl 19 yarışın 16’sını kazanan Mercedes 2015 yılının ilk testinde 515 tur atarak dikkatleri birkez daha uzerine cekti. Diğer takımların durumlarının nasıl olduğu sorusuna cevap veren Massa “Testlerin ilk haftasında iyi bir cevap vermek her zaman zordur. Sadece bizim değil, diğerlerinin de anlaması gereken şeyler var.” “Mercedes’in harika bir aracı olduğu acık. Ferrari belki ileri yonde adım atmıştır ancak yine de orada, zirveye yakın yerde mucadele edebileceğimize ikna oldum” dedi. Massa, FW37 ile yaptığı son testten cesaret aldığını soyledi. ” Massa “Benzer olduğunu duşunuyorum. Hala aracta iyi bir his var. İyi bir başlangıc yaptık ve herşey iyiydi. Şuana kadar dayanıklılık sorunu yaşamadık. Bu yuzden herşey olumlu şekilde devam ediyor” “İyi bir başlangıc yaptığımızı duşunuyorum. Artık Barcelona’ya daha hazırlıklı şekilde gitmek icin elimizden gelen herşeyi yapmamız gerekiyor. Avustralya’da kullanmayı duşunduğumuz her parcayı ve sistemi test etmemiz gerekiyor. Şuana kadar iyi bir başlangıc oldu ve hala dun olduğu gibi mutluyum” dedi. Trf1.net