Jerez testlerine kamuflajlı bir duzenle giren Red Bull, bu tasarım karşısında olumlu geribildirimler almıştı.
Bu geribildirimleri goz onunde bulunduran ekip 2015 sezonu icin 'daha guclu' bir renk duzeni uygulayacağının sozunu verdi. Bazı taraftarlar yılın geri kalanı icin kamuflajlı renk duzenini korumayı teklif etti. Ancak Christian Horner 2015 icin daha iyi planları olduğunu acıkladı. "Hayranlarımız hayal kırıklığına uğramayacak cunku daha guclu bir renk duzeniyle sezona başlayacağız." "Farklı bir şey yapmanın mumkun olduğunu duşunuyorum ve bu son derece iyi olacak." "Renk duzeni her yıl farklı oldu, istesek farklı olmayabilirdi. Her yıl tasarımı geliştirdik. Yani sadece bekleyin ve gorun." dedi. Horner ayrıca kamuflaj fikrinde Vettel'in gecen sene İtalya Grand Prix'sinde kullandığı kaskın ilham kaynağı olduğunu soyledi. "Bu oldukca eğlenceliydi ve bunu butun arac uzerinde uygulamanın ilginc olacağını duşundum." "Dietrich Mateschitz bu tasarımı gorunde beğendi." "Red Bull'u ozetleyen bir şey olduğunu duşunuyorum. Farklı şeyler denemekten korkmadığımızı gosteriyor. Yani farklı bir renk duzenini uygulamak ve Red Bull'u farklı bir renkte gostermek oldukca ilgi cekicidir." "Ayrıca aracın belirli yerlerini gizlemek icin bu renklerin ve tasarımın faydalı olacağını duşunuyoruz." dedi.
Sebastian Vettel'in İtalya Grand Prix'sinde kullandığı kask:
Kaynak