Marcus Ericsson, Vatteri Bottas'ın Mercedes'ini gecerken yanlış bir karar verdiğini ve bundan oturu kaza yaptığını duşunuyor. Ericsson, birinci bolumdeki ikinci zaman denemesinde piste cıkış turunda olan Bottas'ı yedinci virajda yakalamıştı. İsvicreli pilot, Bottas'ın aracından gelen kirli havanın Sauber'in downforce'unu olumsuz etkilediğini ve kazanın bundan oturu yaşandığını duşunuyor. İsvecli pilot, donuş esnasında bir anda onden kayma yaşamış ve bariyerlere carpmıştı. Yarışa 20. sıradan başlayacak Ericsson, Motorsport.com'a verdiği demecte, "Aracın on tarafını kaybettim." "Orada bir arac olduğunu biliyordum, ancak ic taraftaydı ve bu yuzden iyi olacaktı. Ama sonra goruntulere tekrar baktım ve bunun aracın on tarafındaki havayı rahatsız etmek icin yeterli olacağını gordum." "Aracla ilgili verilere baktığınız zaman, onceki turlara kıyasla orada biraz daha fazla onden kayma yaşadığımı gorebiliyorsunuz." "Tabii ki bu bir mazeret olamaz, acık şekilde yol tutuşun aksine cok hızlı girdim, bu uzuntu verici." dedi. Ericsson hatasını kabul ediyor ve kotu havanın oluşturduğu kotuyu havayı hesaba katmadığını soyluyor. Ericsson, "Araclar ruzgara karşı son derece hassas. Eğer ufak bir ruzgar değişimi bile varsa tutuşu kaybediyorsunuz." "Ne kadar cok tutuş kaybedeceğimi yanlış hesapladım ve genişten dondum." "Burası genişten donmek icin yanlış bir yerdi cunku tek bir lastiğiniz bile dışarıda olsa oyun bitiyor." Takım arkadaşı Charles Leclerc, ucuncu bolume kalacak hıza sahip gibi gorunuyordu ancak ilk denemesinde Spoon Virajı'nda kucuk bir hata ile vakit kaybetti. Leclerc ikinci zaman turuna cıktığı esnada yağmur yağdı ve derecesini geliştiremeyince 11. oldu. Bununla birlikte yarışa 10. sıradan başlayacak cunku Esteban Ocon grid cezası aldı. Leclerc, "13. ve 14. virajda bir hatam vardı ve birkac ondalık kaybettim. Bu uzuntu verici ama olabiliyor." "Yine de olumlu bir gundu, bugunu 11. sırada tamamladık. Yarın istediğimiz lastikle başlayabileceğiz ki, bu bize yardımcı olacak." dedi. Gunluk Gazeteler