Japonya GP'sinde galibiyete ulaşan Lewis Hamilton, Suzuka'nın dunyanın en iyi pisti olduğunu ve burada yarışmayı cok sevdiğini soyledi. Yarışın galibi Lewis Hamilton yarıştan hemen sonra duygularını aktardı. "Cok mutluyum. Butun hafta sonu boyunca takım cok gucluydu. Takım olarak ilk iki sırayı almamız derinliğimizi ve gercek gucumuzu gosteriyor." "Burası dunyadaki en iyi pist. Artık niye boyle pistler yapmıyorlar anlamıyorum." "Cocukları cok seviyorum. Bu aracı cok seviyorum. Bu pistte suruş yapmayı cok seviyorum." "Uzun zamandır yarışıyorum ama mutluluğum hic değişmedi." "Bu zafer sanki ilk zaferlerimden biri gibi hissettirdi." "Gucumuz ortada. Austin de bizim icin guzel bir pist, orada yarışmak icin sabırsızlanıyorum." Yarışı ucuncu bitiren Max Verstappen Ferrari ile olan temaslarına değindi. "Kimi şikanda yanlış cizgiden gitti ve temas ettik. 5 saniyelik ceza sacmalıktı." "Sebastian ile olan temasta ise, o virajda geciş yapılmaz. Ona yeteri kadar alan bıraktım ama o onden kayma yaşayıp bana carptı." "Uzucuydu ama podyuma cıktığım icin mutluyum." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: Suzuka Dunyadaki En İyi Pist