Sergio Perez, Japonya'da elde ettiği yedinciliğin ardından oldukca mutlu olduğunu soyledi. Sergio Perez, dokuzuncu sıradan başladığı yarışta iyi bir performans ortaya koydu ve Daniel Ricciardo'ya gecilmesine rağmen yarışı yedinci sırada bitirdi. Son bolumde yarışa beşinci sıradan başlayan Romain Grosjean'ı da gecen Force India surucusu, takımına onemli puanlar kazandırdı. Meksikalı pilot sonuctan oturu yaşadığı mutluluğu dile getirdi. "Beklenenden daha iyi bir yarış oldu. İyi bir takım stratejisiyle oldukca agresif bir yarış cıkarttık. Bence stratejiyi oldukca iyi yonetiyoruz." "Bana gore bugun maksimum sonuca ulaştık. En iyi takımlardan sonra yedinci olduk. Her iki aracla da puan aldık. Bu yuzden mutluyum. Rakiplerimize karşı onemli puanlar kazandık, şimdi birkac yarışımız daha olacak." "Yarış iyiydi. Her acıdan beklenenden daha iyiydi. Hep etrafımdakilerle savaştım, boş bir zamanım bile yoktu. Harika bir iş cıkardık. Takım olarak harikaydı, en iyi yarışlarımızdan biriydi." "Haas ve Grosjean'ı gecmek en buyuk hedefimizdi. Onu yakalayabildiğimi gordum. Daha iyi bir tempo ile onu gecmeyi başardık. O andan sonra lastiklere baktım ve her şey kontrol altında goturdum." "Sonunda buyuk bir fark actım. Hic pes etmedim, hep mucadeledeydim. Her acıdan iyi bir sonuc oldu. Hafta sonu artık bitti, umarım Amerika'da cok daha iyi oluruz!" Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Perez: Yedincilik Beklediğimizden Cok Daha İyi