Borusan Otomotiv Motorsport'dan yapılan acıklamada, takımı adına Avrupa Binek Otomobiller Şampiyonası'nda (ETCC) mucadele eden 17 yaşındaki Onder'in, BMW Motorsport'un halen ABD'deki United Sports Car Şampiyonası'nda yarışan pilotu Priaulx'un tecrubelerinden faydalanacağı bildirildi. Acıklamada goruşlerine yer verilen Piraulx, Onder ile yapacakları calışma konusunda, "Kaan ile karşılaştığımda onun yaşında hissettiğim spor tutkusunun aynısını onda gordum. Cok uzun suredir hayatım olan bir konuda kendisine rehberlik edip edemeyeceğimi sorduğunda cok memnun oldum. Hala sporda başarılar kazanmak icin buyuk bir arzu duyuyorum ve profesyonel bir surucu olarak, ona onemli konularda rehberlik edebileceğim umuyorum" ifadelerini kullandı. Motorsporlarına başladığı 9 yaşından bu yana ulusal ve uluslararası arenada 400'e yakın startı bulunan Kaan Onder de "Priaulx gibi olmak istiyorum ve ETCC'den Dunya Binek Otomobiller Şampiyonası'na (WTCC) gecmek istiyorum. Bu kadar tecrubeli bir surucunun bilgisi ve boylesine buyuleyici bir otomobil ile başlamaktan daha iyi bir yol olabileceğini duşunmuyorum" dedi. Ajansspor __________________