Sutil: Sauber'e geldiğim icin pişman değilim
Spor Haberleri0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Sutil: Sauber'e geldiğim icin pişman değilim
-
17-10-2019, 23:39:36Adrian Sutil, bu sezon gecen yıla bakılınca birbirinin zıttı bir performans cizen Force India'dan Sauber'e gectiği icin bir pişmanlık duymadığını ifade etti. Force INdia halihazırda şampiyonada dorduncu sırada yer alırken, bu sezon her yarıştan puan cıkartmayı başardı. Sutil'in yeni takımı Sauber ise bu sezon henuz hic puan almayı başaramadı. C33'un şasi ve motoruyla ilgili sorunlar yaşayan İsvicre merkezli Sauber'de Sutil, eski takımının iyi iş cıkartmasının kendisini mutlu ettiğini ve Sauber'in de sorunlarının ustesinden geldiğinde guclu sonuclar elde etmeye başlayacağına inandığını soyledi. "Force India ile olağanustu yıllar gecirdim ancak bir değişime ihtiyacım vardı ve bu yuzden Sauber'e geldim." "Dolayısıyla o defter benim icin kapandı ancak başarılı olduklarını gormekten dolayı mutluyum. Oradayken cok calıştım ve belki de bugunku pozisyonlarında benim de bir katkım vardır." "Gecmişi ve neden şimdi orada olmadığımı duşunmuyorum. İyi sonuclar alıyorlar ve bu iyi, onlar adına mutluyum." "Hayat devam ediyor. Yeni bir takım, yeni bir mucadele ve pişmanlığa yer yok. Gelecekte bu takımla Force India'nın bugun olduğu gibi rekabetci olmak harika olur." Kaynak __________________