Hamilton: F1 yıldızı Button bir koltuk hak ediyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: F1 yıldızı Button bir koltuk hak ediyor
-
17-10-2019, 23:38:34Lewis Hamilton, Ron Dennis'e akıllı bir şey yapmak adına bir cağrıda bulundu ve Jenson Button'ı takımda tutmasını istiyor. 15 yıllık Formula 1 kariyerinde sona gelip gelmediği bilmeyen Jenson Button, McLaren'in 1 Aralık'ta pilot kadrosunu acıklamasını bekliyor. McLaren grup CEO'su Ron Dennis, daha once yaptığı acıklamada yonetim kurulu toplantısının onumuzdeki ay yapılacağını belirtmişti. Ron Dennis almış olduğu bu kararla birlikte 34 yaşındaki Button ve takımın genc pilotu Kevin Magnussen'i belirsizlik icinde bırakmıştı. Pazar gunu Abu Dabi'de ikinci Formula 1 şampiyonluğunu kazanan Lewis Hamilton ise Ron Dennis'i tersledi ve Button'dan şuphe duyulmaması gerektiğini soyledi. "Button cok uzun bir suredir Formula 1'in icinde, olağanustu bir kariyeri var ve hala genc." "Pazar gunu o inanılmaz bir suruş ile yarışı beşinci sırada bitirdi ve onun takım arkadaşı aynı arac ile ona yaklaşamadı." "Button hala değerli bir rakip ve herhangi bir takım icin değerli bir pilot. Ron Dennis'i uzun bir suredir tanıyorum ve yarış hakkında tutkulu olduğunu biliyorum." "Zekice bir karar vereceğinden eminim ve benim fikrime gore, eğer iyi bir ekip oluşturmanız gerekirse 'yıldız kalitede' pilotlara ihtiyac duyarsınız." "Boyle isimler az kaldı ve Button onlardan biri." dedi. TurkiyeF1 __________________