Sebastian Vettel, Ferrari'de yarıştığı icin oldukca mutlu olduğunu soyledi. Ferrari pilotu Sebastian Vettel, 2015 yılında katıldığı Ferrari ile hem gecen yıl hem de bu yıl şampiyonluk savaşı vermişti. Alman pilot gecen yıl ikinci yarıda yaşadığı olaylar ve şanssızlıklardan oturu geride kalırken, bu yıl yine aynı şey gercekleşti ve bitime dort yarış kala 67 puan geride yer alıyor. Taraftarlar Vettel'in performansıyla ilgili ikiye bolunurken, Alman pilot Ferrari'de yarıştığı icin mutlu olduğunu soyledi. Alman basınına konuşan Vettel, "Ferrari'nin bir parcasıyım. Bu takımın bir parcası olmayı seviyorum ve bunun boyle olmasını istiyorum. Başka bir şeye ihtiyacım yok." "Bana gore cok buyuk bir potansiyelimiz var. Evet, son yarışlar istediğimiz gibi gitmedi. Bu yarışların o kadar da iyi olmadığı ortada. Maalesef Mercedes'in işini kolaylaştırdık. Ancak takım icerisindeki hava kotu değil." dedi. Vettel şampiyonluğun artık imkansız hale geldiğini ima etti. "Elbette şu anda durumun oldukca zor olduğunu biliyoruz. Fakat şu anda kaybedecek neyimiz kaldı ki?" "Her şeyimizi vermeye devam edeceğiz. Kalan yarışlarda arac hakkında oğrenebileceğimiz ve anlayabileceğimiz pek cok onemli şey var." Charles Leclerc gelecek yıl Ferrari'de Vettel'in takım arkadaşı olacak. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel, Ferrari'den Ayrılmayı Duşunmuyor