Force India pilotu Esteban Ocon, Suzuka'daki sonucun kendisini tatmin etmediğini soyledi. Esteban Ocon sıralama turlarını takım arkadaşı Sergio Perez'in onunde tamamlamasına karşın yarışa 11. sıradan başlamak zorunda kaldı cunku grid cezası vardı. Yarışta iyi bir performans gostermesine karşın once Perez, sonra da Romain Grosjean'ın arkasına sıkışan genc pilot damalı bayrağı dokuzuncu sırada gordu. Ocon, yarıştan sonra verdiği demecte hayal kırıklığını gizlemedi. "Takım bugun bazı iyi puanlar aldı ama benim mutlu olduğum pek soylenemez cunku bugun sonucunu dunku cezalar belirledi." "Tum hafta sonu dorduncu en hızlı takımdık, harika bir performans gosterdik fakat daha yuksek sıralardan başlayamadığınızda bunu gostermeniz zor oluyor." "Bugun eğlenceli anlar vardı ve cok fazla geciş yapmam gerekiyordu. Yeni lastiklere gectiğimde tempo avantajı yakalamıştık ve stratejimizin karşılığını da aldık." "Son birkac turda Grosjean'ı gecmek uzereydim ancak bir turlu atak yapma fırsatım olmadı." "Soylediğim gibi guclu bir yarış bile olsa sonuctan memnun değilim. Bir sonraki yarışta daha iyi olmamız, hatalardan kacınmamız ve diğerlerinden uzaklaşmamız gerekiyor." Sergio Perez ise tam aksine ilk uc takımın ardında tamamladığı yarıştan memnun. "Mukemmel bir sonuc. Alabileceğimizin en iyisiydi. Dokuzuncu başladığım halde orta gaubun onunde bitirdim. Oysa pek iyi bir sıralama turları olmamıştı." "Sıralamalar şanssız gecmişti ve Haas'ı gecmeyi beklemiyorduk fakat başardık. Agresif bir strateji sectik ve harika bir gun ve guzel bir yarış oldu." "Haas'a gore lastiklere daha iyi baktık. Fırsatı gorduğum anda kullandım. Yarıştan memnunum. Surekli saldırdım ve guzel gecişler yaptım. Guzel bir yarıştı." Gunluk Gazeteler