NIO, 2018/19 sezonunda mucadele edeceği NIO 004 Gen2 aracını bugun yaptığı lansmanla tanıtırken, Oliver Turvey'in yanı sıra Tom Dillmann'la yarışacağını duyurdu. Dillmann, kısa bir sure once takımdan gonderilen Luca Filippi'nin takım arkadaşı olurken, yeni arac ve pilotlar Londra'daki Copper Box Arena'da yapılan lansmanla resmen duyuruldu. NIO, teknoloji şirketi Acronis'le de yeni bir ortaklık kurdu. Son iki Formula E sezonunda Venturi ile 10 yarışa cıkan Dillmann, "NIO'ya katıldığım icin mutluyum. Test gunlerinin bazılar iyiydi, yeni aracı geliştirdik ve ilişkimizi kuvvetlendirdik." "Takım icerisinde rekabetci ve profesyonelce olan bu atmosferin tadını cıkartıyorum. Formula E'de NIO ile birlikte bu yeni ve heyecan verici doneme başlamak icin sabırsızlanıyorum." dedi. Nissan e.dams Formula E takımıyla da goruşen Turvey, sonuc olarak NIO icin yarışmaya devam edecek. Turvey, "Oncelikle NIO Formula E takımıyla yarışmaya devam edecek olmaktan buyuk mutluluk duyuyorum. Takım patronumuz Gerry ve NIO'daki diğer insanların desteği icin teşekkur ederim." "Gecen yıl her şeyi geliştirerek bir takım olarak gercekten cok buyuk. Gecen yıl Meksika'da ilk podyumumuzu aldığım icin gururluydum." "Sakatlığımı tamamen atlattım. Bunu yapabilmek icin deneyimli doktorlar ve fizyoterapistlerle calıştım. Bu sayede Eylul ayındaki testlerde direksiyon başına gectim." "Yeni ikinci jenerasyon araclar kesinlikle harika hissettiriyor. Performans ve verimlilik acısından net bir adım." dedi. NIO, 2017/18 47 puanla sekizinci sırada tamamlarken, tum puanları Turvey topladı. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- NIO, 2018/19 Formula E Aracını Tanıttı ve Pilotlarını Acıkladı