Motosiklet yarışlarında bircok derecesi bulunan, Turkiye'yi uluslararası yarışlarda temsil eden Ozel icin, memleketi Tekirdağ'da Rustem Paşa Camisi'nde cenaze toreni duzenlendi. Torende, taziyeleri Burak Ozel'in babası Oral ve annesi Hatice Ozel kabul etti. Anne ve babanın ayakta guclukle durduğu gozlenen torene, milli motosikletcinin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Torene, Turkiye Motosiklet Federasyonu'nun da aralarında olduğu bazı kurumlar da celenk gonderdi. "Yarışlara gelecektik, cenazesine geldik" Ozel'in arkadaşı Deniz Dursun, AA muhabirine yaptığı acıklamada, bir akşam once Ozel ile beraber olduklarını belirterek, "Eve gideceğini soyledi, bana da bir iki iş vermişti. Ertesi gun (cumartesi) sabah saatlerinde aradım ama ulaşamadık. Gun boyu da aramışlar zaten, ulaşamayınca cilingir gorevi yaptığım icin beni aradılar. Kapıyı caldık cevap vermeyince kapının gobeğini kırarak actık. Burak ağabeyin intihar ettiğini gorduk, doğalgaz borusuna asmış kendini. Buraya gelecektik. Bizi Hayrabolu'daki motokros yarışına gotureceğini soyluyordu. Yani kısmet değilmiş, ne diyeceğimi bilemiyorum" diye konuştu. Burak Ozel'in cenazesi, oğle vakti kılınan namazın ardından Tekirdağ Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. AA __________________