Sofuoğlu otomobile geciyor!
Spor Haberleri0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Sofuoğlu otomobile geciyor!
-
17-10-2019, 23:31:12Milli motosikletci Kenan Sofuoğlu, adım adım otomobile donmeyi duşunduğunu belirterek, "Cunku artık 30 yaşına geldim. Yavaş yavaş motosiklette emeklilik zamanım geliyor" dedi. Antalya'da bugun yapılacak V1 Challenge yarışı oncesinde duzenlenen basın toplantısında konuşan Kenan Sofuoğlu, uc yıl once Volkicar'a bindiğini ve kartingden daha zevkli olduğunu soyledi. Volkicar'ın motosiklet gibi viraja girerken kaydığını belirten Sofuoğlu, "Yarış tedirgin gececek. Sonucta ben motosiklet yarışcısıyım ama otomobil tamamen farklı. 4 teker uzerindesiniz. Antrenman yaptıktan sonra katılmaya karar verdim. Alıştıktan sonra iyi virajlar cıkarmaya başladım. Volkicar, inanılmaz zevkli bir arac. Guzel bir yarış olacak" diye konuştu. Pilot Can Tolon ile antrenman yaptığını, volkicar'ı kullanmak icin daha cok şey oğrenmesi gerektiğini kaydeden Sofuoğlu, "Adım adım otomobile donmeyi duşunuyorum cunku artık 30 yaşına geldim. Yavaş yavaş motosiklette emeklilik zamanım geliyor" dedi. reklam Basın toplantısına katılan şampiyonanın kurucusu Volkan Işık, şampiyonanın 3'uncu yılının son yarışını bugun Antalya'da gercekleştireceklerini soyledi. Bugune kadar Aydın, Tarsus, Bursa, İzmir ve İstanbul'da yarış duzenlediklerini anlatan Işık, "Şampiyona icin imal ettiğimiz volkicar, kucuk ve ekonomik yapısıyla herkesin otomobil sporu yapmasına fırsat veriyor. Kısa ve seyirciye yonelik şampiyona artık daha heyecanlı gecmeye başladı. Turkiye'de otomobil sporunu insanların ayağına goturerek sporu sevdirmeyi ve otomobil kulturunu artırmayı amaclıyoruz" dedi. Yarışma pilotlarından Can Tolon ise Sofuoğlu ile karşı karşıya geleceği yarışın zor gececeğini, ilk dort turda ilk 5'e girmeyi hedeflediğini kaydetti. İlk yerli motorsporları şampiyonası V1 Challenge, bugun Antalya EXPO Center Fuar Alanı'nda yapılacak. ntvspor __________________