Williams'ın kazanmayı yeniden oğrenmesi gerekiyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Williams'ın kazanmayı yeniden oğrenmesi gerekiyor
-
17-10-2019, 23:30:21Rob Smedley'e gore Avusturya'da zafer icin buyuk fırsat yakalayan Williams'ın bu gibi fırsatları sonuca cevirebilmek icin kazanmaya yeniden alışması gerekiyor. Sezonun en rekabetci performansını Red bull Ring'de gosteren Grove merkezli takım, Felipe Massa ve Valtteri Bottas ile sıralamalarda ilk iki sırayı elde etmiş, yarışı ise 3. ve 4. sıraları elde ederek tamamlamıştı. Massa ve Bottas yarışta Mercedes pilotlarına mağlup olurken, yarış sonrasında bir acıklama yapan Smedley, zafer icin mucadele etmekten cok, mumkun olan fazla puan almaya odaklandıklarını acıklamıştı. Pastor Malsonado'nun 2012 İspanya GP'deki zaferi dışında Williams uzun yıllardır on sıralardan uzakta kalmış durumda. Smedley konu ile acıklamasında, uzun yıllardır orta sıralara sıkışıp kaldıktan sonra bu sezon uzun bir aranın ardından yeniden rekabetci bir kimliğe burunen Williams'ın on sıralarda mucadele vermeye yeniden alışması gerektiğini soyledi. "İc yapımıza bakıp en ufak detaya kadar nasıl gelişmemiz gerektiğini değerlendirmemiz gerekiyor. Cunku her şey detaylarda bitiyor. Başka bir sihir yok." "Avusturya'da cok hızlı bir aracı olan cok profesyonel bir takıma karşı yarışıyorduk. Ayrıca cok iyi organize olmuş durumdaydılar. Neden mi bu kadar iyi organizeler? Cunku gridin gerilerinde edindikleri cok fazla tecrubeleri var." "Gecen yıl Williams'ın 12., 14., 15. sıralarda yarışırken şimdi 3. ve 4. sıralarda olması gercekten cok farklı bir durum. Bana inanın cunku ben ikisini de cok iyi deneyimledim." "Oğrenmemiz gerekiyor. Benim burada bulunma sebebim de bu. Karnenin sonucu ise "Daha iyi olmalı.". Kaynak __________________