Christian Horner, Formula 1 yarış tanıtımcılarının Avusturya'nın tekrar takvimde yer almasında buyuk bir katkısının olduğunu duşunuyor. Gecen hafta Red Bull Ring'de butun biletler satıldı. Avusturya'daki atmosferi oven Horner diğer pistlerde de aynı atmosferi yakalamak icin Avusturya'nın dikkate alınması gerektiğini duşunuyor. "Ben bu yarışın donuşunun muhteşem olduğunu duşunuyorum." "Fanlar icin muthiş bir hafta sonu oldu. Kendi takımlarının yarattığı hayal kırıklığı onemsiz kaldı. Muazzam bir kalabalık ve muhteşem bir atmosfer vardı." "Avusturya’ya bağlılığından dolayı Dietrich Mateschitz’i alkışlamak zorunda olduğumuzu duşunuyorum. Onun bir Grand Prix hafta sonunda neler yapılabileceği konusunda herkese ornek olduğunu duşunuyorum." "Bir karnaval ve festival atmosferi vardı. Her beş dakikada bir farklı bir şey oluyordu." Horner hayati kararın bilet fiyatlarının en uygun şekilde ayarlanması olduğunu ve seyircilere heyecanı yaşatmak icin elden gelenin en iyisinin yapıldığını duşunuyor. "Avusturya'da 100.000'den fazla bilet 36 saat icinde tukendi. Bu biletlerin uygun fiyata satıldığı anlamına da geliyor. "Cok iyi planlanmış ve organize edilmiş. Red Bull bir olayın nasıl terfi ve organize edildiğini herkese gostermiştir." "Bu olay Red Bull Racing icin değil hayranları icindi. Dietrich, vizyonu ve yatırımı icin buyuk bir ovguyu hakediyor." Kaynak __________________