Lewis Hamilton yeniden yarış kazanması icin yeterli temposunun olduğunu ve Nico Rosberg ile arasındaki puan farkına rağmen sakin olduğunu belirtti. Hamilton Kanada'da yarış dışı kaldı. Monaco ve Avusturya'da takım arkadaşının gerisinde kaldıktan sonra puan farkı 29'a kadar yukseldi. Buna rağmen Hamilton her şeyin yeniden başlayacağını duşunuyor. "Cok fazla yapabileceğim bir şey yoktu. Hızım cok iyiydi. Bu hızı devam ettirmemiz gerekiyor ve hızlı olduğumuzdan emin olmak icin cok calışacağız." "Ben her zaman ders alırım. Her zaman puan kaybetiğim noktaları hatırlayarak ders cıkarırım. 29 puan fark var ama daha sonuclanmamış cok yarış var." "Avusturya'da benim icin bircok olumlu şey vardı. Hafta sonu boyunca arac cok hızlıydı. Ama Avusturya'da sıralamalar sonucunda bundan tam anlamıyla yararlanamadım. Bir sonraki yarışta bu hızı avantaja cevireceğimizden emin olacağız." Ayrıca Hamilton yarışta guc kaybı olduğunu ve Mercedes'in bunun nedenlerini araştırdığını soyledi. "Yarışta cok hızlıydım ama sonradan motor performansım biraz duştu. Bunun nedenini araştırıyoruz. Biz her zaman bu gucu yonetmeye calışıyoruz." Kaynak __________________