Mick Schumacher bu hafta sonu yapılacak Avrupa F3 yarışında şampiyon olmayı hedeflerken, Daniel Ticktum en iyi performansını ortaya koyacağını soyledi. Mick Schumacher son yarışlara damgasını vurmayı başarırken arka arkaya aldığı beş zafer ve altı podyumla, şampiyonada 329 puanla zirvede yer alıyor. Bitime bir yarış ve uc ayak kala Schumacher-Ticktum farkı 49 puana cıkarken, Alman pilotun şampiyon olma ihtimali bir hayli yuksek gorunuyor. Schumacher hedefinin şampiyonluk olduğunu soyledi ancak tedbiri elden bırakmayacağını ima etti. "Sezonun ozellikle ikinci yarısına bakarsak, oldukca mutlu olduğumu soyleyebilirim." "Sezon oncesinde yaptığım calışmaların karşılığını almaya başladığım iyi bir donem oldu. Bundan memnunum." "Cok fazla şey soylemeye gerek yok. Bu hafta sonu elimizden gelen her şeyi yapacağız. Cok calışacağız, bu sayede onceki yarışlarda olduğu gibi yine guclu bir performans gosterme şansı yakalayacağımıza inanıyorum." "Sezonun son yarışlarında olacağız, şampiyonluk icin oldukca buyuk bir şansa sahip olsak da, bir sonraki adımı atmadan once tamamen işime konsantre olacağım." "Bunu yaptığınız zaman her şey size gelecektir." Ote yandan Daniel Ticktum da şampiyonadaki rakibi Mick Schumacher'i gecmeyi hedeflediğini ancak bunu başarmasının zor olduğunu soyledi. "Sezonun son haftası ve en iyi performansımı ortaya koyacağım. Şampiyon olma ihtimalim devam ediyor ancak sizin favoriniz Prema olmalı." "Prema onceki birkac hafta sonlarından bir şeyler buldu. Bu yuzden onları yenmemiz zor olacak. Yine de şampiyonluğu kazanmak icin elimden gelen her şeyi yapacağım." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Schumacher Şampiyon Olmayı Hedefliyor, Ticktum Pes Etmeyecek