Takım patronu Franz Tost, Daniil Kvyat'ın gelecek yıl guclu bir performans gostereceğinden emin olduğunu soyledi. Daniil Kvyat, Formula 1'e ilk girdiği donemde dikkat cekici bir performans ortaya koymuş ve caylak sezonundaki performansının ardından Red Bull'a gecmişti. Sonrasında kendisi icin pek de iyi olmayan birkac yılı geride bıraktı ve 2017 sonrası Red Bull programından cıkartılıp, Ferrari'nin gelişim pilotu haline geldi. Rus pilot gelecek sezon Toro Rosso ile F1'e geri donuş yapacak ve takım patronu Franz Tost kendisine guveniyor. Tost, "Daniil artık cok rahat. Bir onceki yıla gore cok daha oturaklı olduğunu hissediyorum. Rekabetci bir Daniil Kvyat bekliyorum." "Hepimiz cok hızlı olduğunu biliyoruz. Oldukca iyi bir doğal hıza sahip olduğunu da biliyoruz. Yapması gereken tek şey, araca oturmak, sağdaki pedalı itmek ve bunu yaptığı zaman iyi sonuclar alabileceğini gostermek ki, biz bunu yapabileceğini biliyoruz. Hepimiz bunu biliyoruz." dedi. Kvyat da gelecek yıla olumlu bakıyor. "Gelecek yıl hakkında oldukca olumluyum, geri doneceğim icin cok mutluyum. Yine de sonsuza kadar mutlu olamazsınız, onumde cok fazla iş olduğunu kabul etmem gerekiyor." "Bu sene kendime cok fazla odaklandım, kendim uzerinde cok calıştım. Zihinsel acıdan iyi durumda olmanın cok onemli olduğunu duşunuyorum." "Bu yıl bazı gunlerde geri donebileceğimden emin değildim ama buna rağmen bu yıl her zaman odaklandığım şey tam olarak bu oldu." "Kendime guvendiğim surece her şeyin olumlu olacağından eminim." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Toro Rosso, Kvyat'a Guveniyor