Daniel Ricciardo sıralamalarda takım arkadaşına gecilmesinin suruş stilinden cok ayar tercihlerinden kaynaklandığını soyledi. Ricciardo, iki surucunun de zaman turu kaydettiği seanslarda Verstappen'e 13'e 2 gecilmiş durumda ve takım arkadaşının tek turda RB14'ten daha iyi verim aldığını itiraf etti. "Gecen sene sıralama performansımdan memnun değildim. Bu sene başında işleri iyileştirmeye başladığımızı duşunuyordum." "İstediğimi yapamadım, belki de Max cok daha iyi performans gostermeye başladı, bilmiyorum." Ricciardo gelişmesinin takım arkadaşının sıralama turlarını incelemekle alakası olmadığını duşunuyor." "Max'tan bir şey almayı duşunmuyorum, o cok hızlı ve iyi suruyor." "Gecen sene de biraz geride kalmıştım. Bazı sıralama seanslarında 'On kanadı altı birim değiştirmeliydim, iki değil.' diye duşunup duruyorum. Boyle şeyler surekli aklımın bir koşesinde." "Ayar acısından daha aktif olmalıyım. Coğu zaman ne yapmam gerektiğini cok gec anlıyorum. Hala oğreniyorum ama o benden bu konuda biraz daha iyi." Ricciardo Verstappen'e gecen sene sıralamalarda 13'e 7 gecilmişti. Gunluk Gazeteler