Mark Webber, Ricciardo'nun Renault'ya gecerek uzun vadeli duşunduğunu ve bazen ilerlemek icin once geriye cekilmek gerektiğini soyledi. Eski Formula 1 surucusu Mark Webber, Daniel Ricciardo'nun Renault ile sozleşme imzaladığından beri yarışlardaki performansının incelendiğini soyledi. Webber, bazen ileriye gitmek icin bir adım geri cekilmenin mantıklı olduğunu ama Ricciardo'nun Red Bull'dan ayrılmasının iyi olup olmadığını bilmediğini belirtti. "Daniel ust sınıf bir pilot, bunu biliyoruz. Pazar gunleri en iyilerden biri oluyor." "Gelişmeleri takip edeceğim. Umarım iyi bir tercih yapmıştır ve umarım başarılı olur." "O başta bunun geriye doğru bir adım olduğunu biliyor. Gelecek sene Red Bull'un arkasında olacak. Ancak Renault'a gecerek uzun vadeli bir hamle yaptı. Bazen once bir adım geriye cekilip sonra iki adım ileriye gidersiniz. Daniel gercekci olup Renault ile ne başarabileceğini analiz etmeli." "Onun hala zamanı var. 29 yaşında. Ama hepimiz onun onumuzdeki iki sene sahip olacağından daha rekabetci bir aracta olmasını isteriz." "Umarım doğru kararı vermiştir. Cok calışması gerekiyor. Bekleyip neler olacağını goreceğiz." Gunluk Gazeteler