Tom Dillmann Super Formula'nın Suzuka'daki finalinde yarışacağını doğruladı. Pietro Fittipaldi Suzuka'da yer almayacak. Fittipaldi Super Formula yarışlarının ikisi haric tamamına katılacaktı. Fittipaldi aynı zamanda IndyCar'da yedi yarışa cıkacak ve FIA WEC'de de boy gosterecekti. Ancak SPA WEC'de yaşadığı kaza sonucu ayağını kıran Fittipaldi, IndyCar programını diğer iki serinin onune cekti. Bu kapsamda Super Formula'nın Suzuka yarışındaki yerini Dillmann'a bırakacak. Fransız surucu serideki ilk yarışına Autopolis'te cıktı ve o zamandan beri butun yarışlarda yer aldı. En iyi derecesi Sugo'da aldığı dordunculuk. Dillmann "Cok heyecanlıyım cunku daha once Suzuka'da hic suruş yapmadım. Dunyadaki en iyi pistlerden biri." "Benim icin zor olacak. Diğer butun suruculer orada 10 senedir yarışıyor. Sene başında orada test ve yarış yaptılar, ben yapmadım." "Zor olsa da Suzuka'da yarışacağım icin heyecanlıyım." Bu duyuru Dillmann'ın NIO ile 2018/19 Formula E sezonu icin anlaşmasından gunler sonra geldi. Gunluk Gazeteler