Lewis Hamilton son yarışlardaki performansından cok memnun olduğunu soyledi. Mercedes surucusu son yedi yarışın altısını kazandı ve beşinci şampiyonluğuna cok yakın. Hamilton "Bu yarışlardan cok memnunum." "Geriye bakınca ruya gibi bir deneyim oldu. O yarışlarda hayal ettiğim performansı gosterdim." "Bunun icin yaşıyorum. Her zaman hedefiniz olan deneyimi elde edemeyebiliyorsunuz. Yarışlardan ve yaptıklarımdan cok mutluyum." dedi. Hamilton Mercedes ve kendisinin daha cok cabalamasının sebebinin sezon ortasında Ferrari'den baskı yemeleri olduğunu soyledi. "Sezon ilerledikce neler olduğu konusunda fazla bir fikrimiz yoktu. Tabii ki umutluyduk, gelişmeyi umuyorduk. Coğu zaman sene ilerledikce daha iyi oluyorsunuz." "Silverstone'dan itibaren bu şekilde gelişeceğimizi bilmiyordum. Gelişmeye ihtiyacımız vardı cunku biz Spa'da ileriye yonelik adım atmış olsak da Ferrari bize yanıt vermişti." "Sezon ilerledikce takımla, muhendislerimle olan iletişimim iyileşti. Stratejiler daha iyi hale geldi ve aracı daha iyi anladım ve icinde rahat hissettim." Gunluk Gazeteler