Sergio Perez, kendi evindeki ve Austin'deki yarışların kendisi icin en onemli iki yarış olduğunu soyledi. F1 once COTA'ya, sonra da Meksika'ya gidecek. Perez "Onlar benim icin onemli yarışlar cunku evime cok yakınlar. Ailemden insanlar orada. Orası yakın hissettiriyor." dedi. Perez'in memleketi Guadalajara, Mexico City'nin 460 km batısında ve Austin'in 1200 km guneyinde. "Meksika'dan o kadar uzakta yarışıyorum ki, ozellikle de uzun yolculuk yapıp yorulduğum bu donemde evime bu kadar yakın yarışların olması cok iyi oluyor. O iki yarışta motivasyonum ve bana verilen destek cok yuksek." Meksika F1 takvimine uc yıl once donuş yapmış olsa da COTA pisti Meksika'dan taraftar cekmeye devam ediyor. Perez "Oraya cok sayıda Meksikalı geliyor." "Benim icin en onemli iki yarış bunlar. Mumkun olan en iyi işi cıkartmak istiyorum." "Austin'i seviyorum. Bizi cok zorlayan bir pist. Sıralamada hep cok iyi hissettirdi. Meksika da yuksek rakım nedeniyle oluşan duşuk yere basma gucu yuzunden bizim icin zorlu bir yer." dedi. Gunluk Gazeteler