Sergio Perez, Force India ile ortaya koyduğu performansa rağmen isminin neden buyuk takımlarla anılmadığını bilmediğini soyledi. Force India pilotu Sergio Perez, gecen yıl oldukca istikrarlı bir suruş cıkartmış ve sezon boyunca yapılan 20 yarışın 17'sinden puanla ayrılmıştı. Meksikalı surucu hem 2016 yılını hem de 2017 yılını şampiyona yedincisi olarak bitirdi ve ondeki uc takımın pilotlarının ardından en cok puan alan isim oldu. Bu yıl şimdiye kadar 53 puan toplayan Meksikalı surucunun 2019 yılında Force India ile devam etmesi bekleniyor. 28 yaşındaki pilot, Force India ile ortaya koyduğu performansla iyi bir pilot olduğunu gosterdiğini duşunuyor. "Formula 1'i yedinci sırada bitirebilmek icin oldukca yuksek bir seviyede calışıyorsunuz ve dunyanın en iyi teknolojisi ile dunyanın en iyi muhendisleriyle calışıyorsunuz." "Yedincilik, yaptığınız iş ve hız acısından dunya şampiyonluğu kadar iyi olabilir. Benim icin gercekten cok onemli bir şey. Eğer buraya gelirsem ve 14. olabilecek bir araca sahipsem ve eve 12.likle donebiliyorsam, bu buyuk bir başarıdır." "Amacım her zaman aynı oldu. Şuan bile aynı hedeflere sahibim. Mumkun olan en iyi sonuclar icin savaşma şansım olacağına inanıyorum cunku buradaki herkes kadar iyi olduğumu biliyorum." "Formula 1'de aldığınız sonuclar takımınızın ve aracınızın potansiyeline gore değişebiliyor. Umarım yakında tum potansiyelimi gosterme şansı yakalayabilirim." Perez, 2019'da boş koltuklar olmasına rağmen neden adaylar arasında yer almadığını bilmiyor. "Bunun sebebini gercekten bilmiyorum. Gecen yıl cok guclu bir iş cıkarttığımı duşunuyorum, bu yuzden bu konuda yapabileceğim bir bir şey kalmadı. Daha fazlasını yapmak zor." "Son iki yıl icinde şampiyonayı yedinci sırada bitiriyorum. İnsanların bunun farkına varması bana gore cok zor, ancak performansımı incelediklerine eminim." "Birlikte calıştığım zaman Nico Hulkenberg gibi iyi pilotları yenmiş olmam tesaduf değil. Pistteki herkes kadar iyi olduğuma inanıyorum." Gunluk Gazeteler