Hindistan Grand Prix'de 17. cepten başladığı yarışı ucuncu sırada tamamlayan Romain Grosjean, Abu Dabi'de ust uste dorduncu kez podyuma cıkmayı hedeflediğini soyledi. [IMG]http://img28.**************/img28/219/jprt.jpg[/IMG]
Abu Dabi oncesi acıklamalarda bulunan Grosjean, "Hindistan'da sıralamalardan sonra podyumda olacağımı soyleseydiniz, size 'cılgınsınız' derdim. Yarış başlamadan once; guclu bir start alır ve yarışı da mukemmel gecirirsem en iyi dordunculuk elde edebileceğimizi tahmin ediyorduk. Dolayısıyla bu inanılmaz bir sonuc oldu" diye konuştu. Grosjean, "Kore, Japonya ve Hindistan'da podyumda bitirdim. Podyumda olmak guzel bir duygu. Singapur'da motor arızası olmasaydı belki orada da podyuma cıkabilecektim" dedi. Sezonun ikinci yarısında ozellikle Pirelli lastiklerindeki değişikliğin ardından iyi bir trend yakaladığını kaydeden Grosjean, "Zorlu pistlerden iyi bir performans cıkarabilirim. Tek isteğim takım adına yuksek puanlar almak, podyumda olunca zaten puanlar da kendiliğinden geliyor" yorumunda bulundu. Fransız pilot ayrıca, "Abu Dabi'deki gecmişim fena değil. Gectiğimiz yıl iyi bir hafta sonu olmamıştı. Sıralamalarda 10. olmuş ve yarışı da tamamlayamamıştım. Ama takım adına iyi bir yarıştı. Dolayısıyla neler yapabileceğimizi biliyoruz. GP2 Asya Serisi'nde pole pozisyonundaydım. Yarışı da ikinci sırada tamamlamıştım. GT1'de podyumun tepesine cıkmıştım.Dolayısıyla burayla ilgili guzel hatıralarım var. Daha fazla olması da guzel olacak" dedi. KAYNAK __________________