Hindistan GP'de ilan ettiği dorduncu dunya şampiyonluğunun coşkusunu yaşayan Sebastian Vettel, hafta sonu gecilecek Abu Dabi GP ile ilgili cok ozel hatırlarının olduğunu belirterek, "alacakaranlıkta başlayıp akşam bitirmek yarışı etkileyici kılıyor" dedi. [IMG]http://img842.**************/img842/5520/2fq5.jpg[/IMG]
Abu Dabi'nin, takvimin one cıkan yarışlarından biri olduğunu soyleyen Vettel, "İlk yarışımı 2009'da orada kazandım, 2010'da ilk dunya şampiyonluğunu orada ilan ettim, ki bunu asla unutmayacağım, o yuzden Abu Dabi ile ilgili cok ozel anılarım var" diye konuştu. Yas Marina ile ilgili bilgiler de veren Vettel, "Pist etkileyici. 5.5 kilometre uzunluğunda, saat yonunde 55 tur, geniş kacış alanları var, pit alanına duzluğun diğer tarafındaki tunelden geciliyor" dedi. Vettel, "Benim icin pistin birkac kritik noktası var; 1. viraj, cunku hem cok hızlı, hem de gormek cok zor" ifadesini kullandı. Son virajların da (20 ve 21) onemli olduğunu soyleyen Vettel, "Cunku son viraja uygun şekilde girebilmek icin, onceki virajdan mukemmel şekilde cıkmak zorundasınız" dedi. KAYNAK __________________
Vettel: Abu Dabi'de Cok Ozel Anılarım Var [ST]
Spor Haberleri0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel: Abu Dabi'de Cok Ozel Anılarım Var [ST]