Valtteri Bottas, Felipe Massa'nın 2014'te Williams'a tecrubesiyle cok buyuk katkı sağlayacağını acıkladı. [IMG]http://img40.**************/img40/4188/mygv.jpg[/IMG]
Grove merkezli takım gelecek sezon icin Pastor Maldonado'nun yerine Ferrari'den ayrılan Felipe Massa ile anlaşırken, takımın genc Fin pilotu Bottas, bu gelişmenin takıma olumlu etki edeceğine inandığını duşunduğunu acıkladı. "Takımda daha tecrubeli bir isim olması her zaman iyidir." "Sezonun ikinci yarısına bakıldığında Fernando Alonso ile karşılaştırıldığında coğu zaman daha hızlıydı. Ayrıca 2008'de neredeyse Dunya Şampiyonu olacağını da unutmamalıyız." "Ferrari'de cok buyuk bir tecrube edindi. Ferrari adına takımın pek cok arabasını kullandı. Pek cok sorun yaşadı ve bunlar cozulurken takımla birlikteydi. Bu tecrube bizim de işimize yarayacaktır." "Pat Symonds geldiğinden bu yana takımda işlerin işleyişiyle ilgili pek cok değişiklik gordum ve kış doneminde yeni pek cok değişiklik daha olacağını duşunuyorum." "Butun bunlar bir araya geldiğinde gelecek sezonun bizim acımızdan daha parlak gececeğini duşunuyorum." 11 kez GP zaferi tatmış olan Massa ile henuz pek tanışmasa da iyi anlaşacağını duşunen Bottas, hem Brezilyalı pilottan pek cok şey oğrenebileceğini duşunduğunu, hem de onu yenebileceğine inandığını ifade etti. "İkimiz de otomobili geliştirmek icin elimizden geleni yapacağız. Ayrıca onu yenebileceğime inanmak zorundayım. Hızlı olacağım ve onu yenmeye calışacağım." "Felipe cok iyi birisi. Bir yarışcı olarak ona saygı duyuyorum. Cok hızlı ve tecrubeli bir isim. Ayrıca cok zeki biri. Umuyorum gelecek sezon birlikte takımı cok daha iyi bir noktaya taşıyacağız." "Onunla calışmak guzel olacak. Bir sorun cıkmayacağına eminim ve takıma katılmasını sabırsızlıkla bekliyorum." KAYNAK __________________