McLaren sportif direktoru Gil de Ferran, McLaren'in sorunları karşısında rekabetci ruhunu koruması gerektiğini ve bunun onu sinirlendirdiğini soyledi. De Ferran yaz ayında Eric Boullier'in ayrılmasından sonra sportif direktor rolune gecmişti. McLaren, Honda'yı bırakıp Renault'ya gectiği 2018'de cok iyi olacağını iddia etmişti. Ancak son uc sezonu Honda'yı eleştirmekle geciren McLaren'in bu hamlesi takımın kendi başarısızlığını on plana cıkarttı. Japonya'da McLaren 10 takım arasında en yavaşıydı. De Ferran McLaren'in performansı hakkında "Kişisel olarak rekabetci ruhum beni sinirlendiriyor." "Ben bir yarışcıyım ve kazanmak isterim. Bunun yanında disiplini de korumam gerekiyor." "Ancak inanın bana icimde fırtınalar kopuyor. Rekabetci olmak istiyorum." McLaren sezon başında MCL33'un bir ozelliğinden dolayı ruzgar tunelinde temel bir sorun olduğunu anladıklarını cunku o ozelliğin sadece pist ustunde gorulduğunu soyledi. Bu guncellemeleri kısıtladı ve bu yuzden takım sıralamada geriye duştu. De Ferran "Rekabet acısından nerede olacağınızı hicbir zaman bilemezsiniz cunku onlar hareketli hedefler." "Rakiplerinizin farklı durumlara nasıl tepki vereceğini, hangi guncellemeleri getirdiklerini, yapılan şeylerin yuzde 100 calışıp calışmayacağını bilemezsiniz." "Ancak biz yine de Japonya'da zor bir hafta sonu gecireceğimizi biliyorduk." Japonya'da Fernando Alonso ve Stoffel Vandoorne kaza yapan Marcus Ericsson dışında en yavaş isimler oldular. De Ferran takımın gorece guclu yarış temposundan cesaret alması gerektiğini soyluyor. Takım iki Williams'ı da gecmeyi başardı. "Suzuka'da sonuc mukemmel değildi ama son iki hafta sonu operasyonel acıdan sorunsuzdu." "Strateji ekibimiz her kucuk fırsattan maksimum fayda edinme konusunda cok iyi bir iş yaptı." "Suruculer iyi iş yapıyor. Eğer biraz daha hızlı olursak mucadele icine gireriz." "Sıralamada tempomuz hayal kırıklığı yaratmıştı ama yarışta daha pozitif hissettim." Gunluk Gazeteler