Callum Ilott, Joel Eriksson ve Mick Schumacher bu yılki Macau Grand Prix'de Formula 3 sınıfında mucadele edecekler. Ferrari'nin genc surucusu Ilott, Carlin takımıyla mucadele ederken, Eriksson Motopark takımıyla mucadele edecek. Ciceği burnunda Avrupa Formula 3 şampiyonu Mick Schumacher ve gecen yılki Macau GP galibi Dan Ticktum mucadelede yer alacak diğer isimler. Ilott'un gelişiyle birlikte Carlon Jehan Daruvala ve Sacha Fenestraz gibi onemli isimlerle yarışa katılmış olacak. Ilot, "Macau benim icin kapanmamış defterlerden birisi. Şimdi kazanmak istediğim yarışlardan bir tanesi bu. Trevor Carlin ve ekibinin 2015'ten beri tanırım. Gecen yıl galibiyete cok yakınlardı. Formula 3'e başladığım takımla galibiyet almak guzel olur. F3 Dallara yarış hayatımın buyuk bir parcasıydı. Macau'yu kazanmak guzel olurdu." dedi. Ote yandan Schumacher ise Macau'yu kazanarak babası Michael ve amcası Ralf'in başarısını tekrarlamaya calışacak. Ralf Aron, Marcus Armstrong, Robert Shwartzman ve Guan Yu Zhou diğer Prema araclarında olacak. Ticktum, Motopark adına yarışırken, Joel Eriksson, Juri Vips, Ferdinand Habsburg ve Marino Sato diğer Motopark araclarını surecek. Preme, Motopark ve Carlin'in yanı sıra B-Max Racing, Toda Racing, Van Amersfoort Racing, Threebond Racing, Hitech GP ve TOM'S yarışa katılacak diğer takımlar olacak. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Ilott, Eriksson ve Schumacher, Macau'da Yarışacak