Mercedes surucusu Lewis Hamilton, Austin'de Ferrari'nin kendilerini zorlayacağını soyledi. Hamilton basın toplantısında ceşitli konular hakkında konuştu. Hamilton gelecek seneki aracların ağırlığının suruculer hakkındaki etkisiyle alakalı "Uzun suruculer kilo vermede sıkıntı yaşayabilir. Biz ise biraz daha fazla pankek yiyebileceğiz." dedi. Hamilton Mercedes ile ilgili de konuştu. "Takım olarak sezonun ikinci yarısında her alanda iyi bir iş yaptık, diğerleri o kadar iyi bir iş cıkartamadılar." "Takım olarak Ferrari'nin geri donmesini ve zorlamasını bekliyoruz. O yuzden cıtayı yukseklere cıkartmamız lazım. Yapabilecek miyim sorusuna odaklanmıyorum cunku bu uzerimde baskı yaratıyor." "Yarın ve belki de cumartesi gunu yağmur yağacak. Yani hafta sonu karmaşık olacak, hicbir şey garanti değil." "Bu cağda yarışmaktan ve sporun gelişiminden memnunum. Fangio sporun babasıydı. Onunla aynı şampiyonluk sayısında olmak gurur verici olur." "O devrin araclarıyla yarışmak istiyor muyum? O aracları denedim. Sir Sterling Moss'un aracıyla suruş yaptım." "Eğer onlar benimle aynı pozisyonda olsalardı onlar da aynı şeyi yaparlardı. Biz suruculer beraber olursak ilişkimiz cok daha guclenir. Ben eleştiri yağmuru altındayken Seb beni savunmuştu, ben de aynı durumda aynısını yaparım." Hamilton oval pistleri denemek istediğini de soyledi. "Kesinlikle denemek isterim. Daha once hic surmedim ama surebileceğimden eminim. NASCAR'ı tercih ederim. Watkins Glen'de yarışmak guzel olur." Gunluk Gazeteler