NASCAR yıldızı Clint Bowyer Formula 1 teknolojisinin aklını başından aldığını soyledi. Bowyer, Haas'ın davetlisi olarak geldiği Austin'de F1 aracını inceledi. Başka işleri olduğu icin aracları pistte goremeyecek olan Bowyer, garajda pilotlarla zaman gecirdi ve ziyaretin gozunu actığını belirtti. "Şoka uğradım. hayatta her şeyi gorduğunuzu zannedersiniz." "F1'in diğer motor sporlarından daha yuksek standarda sahip olduğunu biliyordum ama buraya gelip gormek inanılmaz." "Hazırlıklar ve icerdiği derinlik inanılmaz. Butun o ekipman, muhendisler ve destek muthiş. "Haas suruculeri bana kokpitte ne yaptıklarını ve neye odaklandıklarını gosterdiler." "Bir Amerikalı ve yarış fanı olarak burada olmaktan mutluyum ve ilk izlenimim cok olumlu." "Pist de tum o yukseklik değişimleriyle inanılmaz. Şapka cıkartıyorum." Bowyer Haas'ın katılımıyla F1'i duzenli takip etmeye başladığını soyledi. "Onları takip ediyorum. Televizyon izleyeceksem motor sporlarını takip ederim. Oğlumla beraber izliyoruz." "Gene pistteyse iyi iş cıkartmanız gerekiyor. Onunla F1 konuşurken gozleri parlıyor, bunu gormek guzel." Bowyer acık kokpitli araclarda suruş yapmak istemediğini ve Haas'tan F1 aracını surmekle ilgili bir talepte bulunmadığını soyledi. "IndyCar'dan cok arkadaşım var. Onlara hep takılırım ve 'Kanatların olacaksa yerde değil gokte olmalı.' derim." "Kapalı aracları seviyorum. Bu tip acık kokpitli araclara sığacağımı duşunmuyorum." "Ama yaptıklarını takdir ediyorum ve hepsine saygım sonsuz." Gunluk Gazeteler